Bling Bling Girl

Persoonallinen pikku putiikki keskellä Joensuuta

Meidän putiikki

Mikä sitten on BBG !? No sehän on persoonallinen naistenvaateliike Joensuun keskustassa, josta löytyy vaatteita kaikenkokoisille naisille. Tyylilajeja on useita ja kokohaitari on valtava: XS-XXXXXL

Meillä on upeita brändejä niin kotimaasta kuin Euroopasta. Kotimaisia edustavat Modelia, Aino ja Niccolei. Modelia on myös siitä harvinainen merkki, että tehdas löytyy Suomesta. Itseasiassa, he avasivat aivan uuden tehtaan 2018.

Eurooppalaisia merkkejä vaatepuolelta meillä on tanskalainen Cream ja Laurie, liettualainen Grizas, ruotsalainen Jumperfabriken, saksalainen Secret (Topsecret ja Nosecret), ruotsalainen Ralston, italialainen Rinascimento ja hollantilainen Magna.

Meiltä löytyvät tietenkin jokaiselle naiselle sopivat laukut ja korut. Uutena ovat Coruun silikonikorvikset, jotka painavat huikeat 2 grammaa! Tanskan messujen tuliaisena, viimeistään huhtikuussa saamme ensimmäisenä Suomessa Naledi Copenhagen laukkusarjan myyntiin. Aitoa nahkaa, upeita värejä, monta eri kokoa. Tätä odotamme innolla!

Meillä on tietenkin italialaisia laukkuja ja kenkiä: Laura Biagiotti, Versace Jeans, Love Moschino, Cavalli Class. 

Koruja on toki muitakin kuin Coruu. Meillä on uniikit Seleste Visual Artistin korvikset, Oyca korut, Marianne ja Malu korut. Nämä saa kyllä hyvälle tuulelle!

Kevään&Kesän Lauriet

Ralston kevät

Aino kevät 19

Aino kevät/kesä 19

Modelia kevät 19

Modelian värikäs kevät